Παιχνίδια
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
εικονικής Πραγματικότητας
Κουνιστά
Kiddie Rides
ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παιδότοποι για μικρούς
και μεγάλους
ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TRENDY ΔΩΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Kiddie Rides
Κουνιστά & Interactive
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γερανάκια
Prize Machines
ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TRENDY ΔΩΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παιχνίδια Δύναμης
Boxer-Kicker-Hammer
ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TRENDY ΔΩΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καρεκλες Μασαζ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
με κερματοδέκτη

Το 1994 «γεννιέται» στην Βέροια ένα νέο κατάστημα παιδικών ψυχαγωγικών και διαδραστικών παιχνιδιών με την επωνυμία «2playgames». Με πολύ όρεξη για δουλειά και την ανάγκη για δημιουργικότητα, η συνεργασία και η αναγνώριση έρχονται η μια μετά την άλλη.

Σήμερα, 24 χρόνια μετά, παραμένουμε η Νο1 εταιρεία παιδικών ψυχαγωγικών και διαδραστικών παιχνιδιών στην Ελλάδα, παραμένοντας στις καρδιές των μικρών παιδιών τόσο για την
χαρά όσο και για την ποιότητα των παιχνιδιών που τους προσφέρουμε.

Τεράστια ποικιλία παιχνιδιών, για όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα, συμπεριλαμβάνοντας kiddie rides, kiddie rides- interactive, γερανάκια, prize machines, ηλεκτρονικά παιχνίδια, παιχνίδια δύναμης, air hockey, basket- football games, ποδοσφαιράκια, hammers, virtual reality μηχανήματα, αυτόματους πωλητές, φουσκωτά, τραμπολίνο, τρενάκια, πολυθρόνες massage, baby carts, βελάκια, flippers, φωτογραφικά μηχανήματα κ.α.

Η «2playgames» διαθέτει πλέον τέσσερα μεγάλα καταστήματα σε Ημαθία (Βέροια), Πιερία (Κατερίνη) και Χαλκιδική(Πευκοχώρι, Χανιώτη). Επίσης, η εταιρεία μας έχει συνάψει συμβάσεις εμπορικής συνεργασίας με εταιρείες όπως OLYMPUS PLAZA-Everest- Goodys στα καταστήματα στην Εγνατία οδό και στην οδό Αιγαίου. Επιπλέον, συνεργασίες με Bowling Centers και παιδότοπους σε Κομοτηνή, Έδεσσα, Κοζάνη, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα και Κατερίνη.

Η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση ευκαιριών για επέκταση της. Βασική μας επιδίωξη είναι η διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη, καθώς επίσης και ο εμπλουτισμός της ποικιλίας των προϊόντων μας σύμφωνα με τις διαρκώς εξελισσόμενες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς.

Πιστοί στο αρχικό μας όραμα, συνεχίζουμε να είμαστε πλάι σας και να προσπαθούμε να σας χαρίζουμε χαμόγελα.